De tog slut - 1

De senaste två månaderna har de mesta av mina skönhetsprylar bott i kartonger och jag har därför fått nöja mig med mindre variation än vanligt. Det  har lett till att många flaskor börjar sina och här är två som åkte i sopkorgen ikväll. 


En inpackning och ett schampo från Aussie. 

Båda doftar godis och bara de gör att jag gillar dem.inpackningen är en stående favorit som mitt hår älskar och schampot är långt ifrån fy skam. Ingen mirakelprodukt men mitt hår och min kräsna hårbotten mår helt okej av det och det är huvudsaken för mig. 

Snö

Hejsan
 
Det är något särskilt med snö, det engagerar människor oavsett om man älskar snö eller hatar snö. Jag är nog både och, ibland älskar jag snön och ibland hatar jag den.
Just nu älskar jag den.
 
Idag kom snön även till oss och det har fallit puderflingor hela dagen.
 
Det blir så härligt fridfullt av lite snö
 
Så mysigt
 
 
Nu ska jag leta fram vinterskorna ur en flyttlåda och sedan hoppa i säng så jag är redo för morgondagen!
 

Julgranen

Hej på er!
 
Hoppas ni haft en fantastisk julhelg med massa härliga människor och djur, massor av mat och godis och hunnit lata er så där lagom.
 
Själv har jag haft fyra dagar fullt med folk och massor av god mat och härliga skratt. När vi nu nyligen flyttat in u huset var det många som ville komma och inspktera hur vi har det här i röran.
 
I år fick jag äntligen in min gran, den där jag visade för ett par dagar sedan. Nu tänkte jag visa hur den såg ut klädd också.
 
 
det blev en väldigt udda gran i år, en lite gles skulle man kunna säga då vi undvek allting som skulle kunna trigga katterna. Inget glitter, trådlösa ljus och inga kulor i katthöjd.
 
Även om den är lite kalare än normalt så log jag som ett litet barn varje gång jag såg den i början. Det är något magiskt med en riktigt gran ändå.
 
 
Ett av mina favoritpynt, perfekt för att fylla ut ett hålrum, helt fantastiskt vackert och jag ångrar att jag inte köpte fler än två av varje sort...
 
 
En närbild på den andra sorten med. De är så vackra, och i bakgrunden syns mina "disney"-kulor, de där som får mig att tänka på piff och puff när de ska klä granen.
 
Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, imorgon är det dags för jobb igen i dagarna tre innan vi tar ut ännu en långhelg. Härligt!