Mitt badrumsskåp

Finns det något bättre än att snoka vad andra har i sina badrumsskåp?
Jag älskar det iaf så tänkte att ni ska få snoka i mitt.
 
 
Det är totalt sex hyllor så jag tycker vi går igenom hylla för hylla.
 
 
Högst upp till vänster bor en del av mina ansiktsmasker. De som jag gillar mest för stunden får bo här för att jag ska påminnas om den och fakttiskt komma ihåg att använda dem.
 
 
På nästa hylla trängs en hel del produkter. Här bor min micellar cleansing water som jag använder som en andra rengöring, mina toners med och utan syra beroende på när jag ska använda dem och mina Peeling pads med C vitamin. Sedan ligger den en trave rena pads redo för användning.
 
 
Längst nere till vänster bor det mesta till huden. Mitt rengöringsbalm från The body Shop. Mina serum, krämer och oljor. Så här finns det mesta i smörjväg.
 
 
På högra halvan hittar vi lite sheetmasks högst upp. I burken finns det hårnålar. Sedan lite wipes och i svarta burken är det min borsttvål från Makeupstore.
 
 
Hårklämmor, hårborsta, torrschampo, hårolja och solkräm. Ett blandat hyllplan hittar vi i mitten
 
 
Sist ut ännu ett mer plandat hyllplan. Tandborste och tandkräm, mer torrschampon, hårspray, favoritdeon från Rexona och blandade minisar inne i hörnet.
 
 
 
Så ja där har ni mitt badrumsskåp, hoppas ni gillade det.
 
 
 
 
 

Sommargrillning

 
Jag spontanköpte en gasolgrill i början av sommaren som har använts flitigt under sommaren. Vi har även grillat mer än de vanliga köttbitarna och hamburgarna. Fisk i folie blir ju riktigt gott, även för mig som inte är så förtjust i fisk och dessa laxpaket med massor av lime och persilja blev riktigt goda. Massor av krydda, lite olja och en klick smör och sedan är det bara att veckla ihop paketet och lägga det på grillen.
 
 
Mums

En favorit

Nog har vi alla en gammal favorit som får hjärtat att sjunka en bit eller två när den inte längre säljs.
 
Jag hittade en fantastisk duschtvål i Spanien för många år sedan som jag blev kär i.
Det är en av Sephoras egna duschtvålar i doften lemon meringue. Den doftar precis som namnet antyder, citron och marräng. En Söt citronpaj. Jag älskar den, både doften och känslan på huden efter användning.
 
 
Tyvärr så har ju allt det roliga ett slut och även denna härliga tub tog slut.
 
Jag ska gå igenom mina gömmon ordentligt, har jag riktigt tur kanske det finns en tub kvar?
Snälla Sephora ta tillbaka denna fantastiska doft!!!